Sweden

Industrihissar

Kuggstångsdrivna industrihissar och linhissar från Alimak används inom alla slags industrier. Dessa underlättar transporter, övervakning och service på viktiga processer inom anläggningarna. Hissarna har visat sig vara ovärderliga inom många industrier som t ex olja och gas, metall och stål, hamnar, skeppsvarv, cement- och kraftindustrin.

Industrihissar

Industrier

Hissar och arbetsplattformar från Alimak underlättar arbetet för många olika användare inom mängder av industrier på alla kontinenter över hela världen. Det finns praktiskt taget ingen arbetsmiljö som är för hög, för djup, för krokig eller för svår för de kuggstångsdrivna hissarna från Alimak.

Industrier

Alimak lanserar nya linhissar för tuffa industrimiljöer

Alimak lanserar en helt ny serie linhissar för användning i tuffa industrimiljöer. Företaget erbjuder nu ett omfattande sortiment av industrihissar med både lin- och kuggstångsdrift med ett brett utbud av korgstorlekar och kapacitet. Med korrosivitetsklass upp till C5 och kapslingsklassning upp till IP65 är de nya hissarna designade för de tuffaste tänkbara industriella miljöerna. Hissar för Ex-miljöer finns även med i utbudet.

ALIMAK SCANDO 650

Alimak Scando 650 är världens mest populära bygghisskoncept, och ditt bästa alternativ för effektiv bygglogistik. Modulsystemet erbjuder flexibilitet, effektivitet, säkerhet, produktivitet, låg energiförbrukning och låg ägandekostnad – helt enkelt det bästa alternativet för både bygg- och uthyrningsföretag.

ALIMAK SCANDO 650

Alimak Traction Elevators

Linhissar för tuffa industrimiljöer

ALIMAK TR-H är en serie linhissar avsedda för tuffa industrimiljöer. Hissarna ger förbättrad produktivitet och säkerhet samt minskade underhållskostnader inom många industriella applikationer. Med ytbehandling upp till korrosivitetsklass C5 och kapslingsklass upp till IP54 är de nya hissarna designade för de tuffaste tänkbara industriella miljöerna i världen.

Ex-versionen – ALIMAK TR-H Ex har utvecklats utifrån företagets gedigna erfarenhet av den första Ex-hissleveransen baserad på kuggstångsdrift, till Kuwait National Petroleum Company 1975.

ALIMAK TR-H & TR-H Ex

Lediga jobb

Vår ställning som världsledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar och arbetsplattformar, kombinerat med ett stort gensvar på företagets nya teknik- och utvecklingssatsningar gör att det finns ett stort intresse för våra produkter och tekniska lösningar.

Lediga jobb

Aitik copper mine
Seven Alimak elevators for Boliden’s Aitik mine expansion

Aitik copper mine

Dokument Sweden