Sweden

Reservdelar

Originaldelarna från Alimak är samma delar som användes för att bygga hissen eller arbetsplattformen. Detta ger optimala prestanda för slutanvändaren eftersom detaljerna är tillverkade enligt originalutrustningens specifikationer.

Originaldelarna från Alimak är konstruerade för att hålla utrustningen igång med högsta prestanda genom att minska stilleståndstiderna och sänka ägandekostnaderna. Därför använder vi endast Alimak originaldelar som en integrerad del av våra serviceavtal för förebyggande underhåll och reparationer.

Det bästa sättet att säkerställa att din utrustning från Alimak, Champion, Heis-Tek eller Hek fortsätter ge en verkligt kostnadseffektiv drift är att hålla maskinen i 100 % originalskick inifrån och ut!

Vi gör livet lite lättare för våra kunder genom effektiv distribution!

Allt från växellådor och motorer till bromsbelägg och säkerhetsanordningar … alla lokala Alimak-företag lagerför delar för de flesta Alimak-, Champion- Heis-Tek- och Hek-produkter som finns i drift idag. Vi har investerat i uppbyggnaden av ett globalt nätverk för reservdelar – på det sättet kan vi garantera att detaljer och komponenter levereras när de behövs.

Alimak, Champion, and Hek

Vi har reservdelar i lager på lokal nivå via våra säljbolag och omfattande centrala reservdelslager vid våra fabriker i Sverige och Kina. Kontakta närmaste Alimak-kontor eller representant så hjälper de dig med alla frågor.

Vi är starkt engagerade i arbetet med att leverera alla standardartiklar inom 24 timmar från ordermottagandet (Ex Works från centralt lager). Vår uppgift är att göra livet lite enklare för alla som använder utrustning från Alimak.

Mer information om reservdelar får du via närmaste Alimak-kontor, representant eller via vårt kontaktformulär.

Reservdelar

Långsiktig samarbetspartner

Vår storlek och finansiella stabilitet gör att vi kan stödja våra kunder genom kontinuerliga investeringar i teknik, utrustning, kompetens och service.