Sweden

Filosofi

I över 70 år har vi arbetat hårt med att ta fram produkter, lösningar, service och råd för alla kunder som behövt system för vertikala transporter. Ingen kan matcha vår unika erfarenhet och det är därför som Alimak alltid finns till hands vid de tuffa uppgifterna.

Att förstå kraven i varje enskilt projekt hos varje enskild kund handlar inte bara om att kunden ska bli nöjd, utan det är vår unika kombination av nyfikenhet och erfarenhet som är drivkraften i hela vår koncern. Vi vet att det inte finns några genvägar till ett leende från kunden – därför arbetar vi systematiskt med att leverera lösningar som gör alla projekt lyckade. Våra projekt bygger helt och hållet på att leverera i tid, med hög kvalitet, tillförlitlighet och tillgänglighet.

Nära kunden både fysiskt och intellektuellt

Med över 23 000 bygghissar, industrihissar, arbets- och transportplattformar i drift världen över så finns vi överallt och vi har oöverträffad insikt i kundernas behov.

Vi är en ledande tillverkare inom kuggstångsbranschen och vi utvecklar lämpliga produkttillämpningar baserade på erfarenheter som hjälper oss att identifiera och uppfylla kundens förväntningar och krav.

Att leverera en produkt är enkelt – att hjälpa dig få ut mesta möjliga av din utrustning under dess långa brukningstid är däremot verkligen en konst och det är här som vårt globala engagemang kommer in. Vi ger heltäckande supporttjänster under hela tiden som du använder utrustningen. Du kan alltid räkna med långsiktig kundsupport från lokala Alimak-kontor eller från en auktoriserad representant.

Långsiktiga partnersamarbeten

Du kan hyra eller köpa produkter och mervärdestjänster från världens ledande tillverkare av kuggstångshissar, bygghissar och arbetsplattformar – Alimaks storlek och ekonomiska stabilitet gör oss till en pålitlig och långsiktig partner. Vi investerar kontinuerligt i teknik, utrustning, leverantörer, kompetens och service, och dessutom finns vi lokalt.

Perfektion och kontinuerliga förbättringar

Vi vet att det inte finns någon genväg till ett väl utfört arbete. Vårt engagemang inom forskning och utveckling gör att utrustning och tjänster uppfyller och ofta överskrider de högsta standarderna inom kvalitet och säkerhet. Integrerade program och tekniktillämpningar används för att utveckla och ta fram de lämpligaste systemlösningarna enligt dina specifikationer, och våra egna beräkningsprogram gör det möjligt för oss att tillhandahålla snabb och noggrann support.

Trygghet i arbetet

Alimak ger trygga lösningar som täcker in allt från överensstämmelse med standarder via personsäkerhet till snabb tillgång på reservdelar och service. Alla komponenter som levereras från våra fabriker genomgår stränga säkerhetskontroller och tester. Komponenternas material och konstruktion testas och utvecklas oavbrutet för att öka tillförlitligheten och slitagemotståndet ytterligare. Alla anställda och all servicepersonal, inklusive anställda hos distributörer och återförsäljare, genomgår kontinuerlig utbildning i säkerhet, teknik och underhåll.

Filosofi

Nära dig

Vi finns representerade på sex kontinenter och våra sälj-, service- och uthyrningsföretag stödjer våra kunder genom ett stort sortiment av oöverträffade och starkt efterfrågade produkter och tjänster.