Sweden

Praktik, traineeprogram och examensarbeten

Praktik

Vi erbjuder praktik till studenter, i första hand till de skolor som samarbete finns med. Som praktikant på Alimak i Skellefteå kommer du att få viktiga erfarenheter inför dina studier och din framtida karriär. Vi ser gärna att du är intresserad av teknik, produktutveckling eller industridesign. Exakt vad du kommer att få göra beror på din bakgrund och dina intressen.

 

Sommarjobb

Då företaget har behov erbjuder vi sommarjobb under månaderna juni-augusti. Du kan arbeta med allt från fastighetsskötsel till administration och teknik.

 

Traineeprogram

Vi letar alltid efter duktiga personer med rätt kvalifikationer för att jobba. Vårt internationella traineeprogram ger dig som akademiker möjlighet att växa och utvecklas inom företaget genom formell utbildning och skräddarsytt ansvarsområde. Programmet star i september och sträcker sig över 14 månader, innehåller utlandspraktik.

Läs om Oskar som deltog vid Traineeprogrammet på Alimak

 

Examensarbete

Varje år skriver studenter examensarbeten i samarbete med oss. Under ditt examensarbete möter du kunniga personer och får möjlighet att utöka dina kunskaper inom ditt ämnesområde. Det är en fantastisk möjlighet för båda parter att lära känna varandra och utbyta idéer.

Läs om Benjamin som gjorde sitt examensarbete på Alimak

Om du är nyfiken på hissbranschen så är Alimak rätt plats för dig!

  

Kontakt

Kontakta oss gärna så berättar vi mer:  

 

Framtida jobb - Världskända hissar

Nära dig

Vi finns representerade på sex kontinenter och våra sälj-, service- och uthyrningsföretag stödjer våra kunder genom ett stort sortiment av oöverträffade och starkt efterfrågade produkter och tjänster.