Sweden

Klätterplattformar

Klätterplattformar för effektivt fasadarbete

När ett byggprojekt är för högt eller för komplicerat för byggnadsställningar är klätterplattformar det uppenbara alternativet för fasadarbeten som murning, målning och lackering. Även på lägre höjder, från 40 meter och ned till 10 meter ger klätterplattformarna viktiga bidrag till säkerheten, produktiviteten och ekonomin.

ALIMAK MC 650

The ALIMAK MC 650 är en kraftfull klätterplattform som erbjuder hög prestanda, hög lyfthöjd i fristående uppställning och låg instegshöjd. Nyttolastkapaciteterna varierar från 2 230 kg till 7 240 kg och plattformens mått varierar från 4,4 m till 41,8 m.

ALIMAK MC 450

MC 450 är nästa generation av starka, robusta och kvalitativa klätterplattformar som tillhandahålls av Alimak. Denna modell erbjuder det bästa förhållandet mellan prestanda och kvalitet för global användning i intervallet från lätta till medeltunga tillämpningar. Nyttolastkapaciteterna varierar från 2 500 kg till 4 500 kg och plattformens mått varierar från 4,2 m till 30,2 m.

Klätterplattformar

Trygghet i arbetet

Våra hissar är konstruerade, utformade och tillverkade för att ge tillförlitlighet på lång sikt samtidigt som de är mycket stryktåliga även i mycket tuffa arbetsmiljöer!