Sweden

Materialhissar

Materialhissar passar för vertikal transport av material på byggarbetsplatser. Hissarna kan erhållas med tillval från vårt stora utbud av extrautrustning och de är ett mycket effektivt och säkert hjälpmedel vid byggarbetsplatsen. Produkterna monteras med samma baskomponenter: mast, drivenhet och plattformsdäck.

Den lätta serien – ALIMAK TPL

ALIMAK TPL-hissarna är specialkonstruerade för mindre byggprojekt med begränsat utrymme och där lägre nyttolaster behövs. Nyttolasterna varierar från 300 till 2 000 kg och det finns sex (6) olika utföranden.

Den medeltunga serien – ALIMAK TPM

ALIMAK TPM-serien är det perfekta valet vid transport av material (t.ex. pallar och stora skivor, byggnadsställningar, minilastmaskiner, kök och annat material) som används inuti och utanpå byggnader. Dessa transportplattformar har tilläggsfunktioner och de är ett mycket effektivt och säkert alternativ till konventionella materialhissar. De finns med två lyft- och sänkningshastigheter. Nyttolastkapaciteten varierar från 1 300 kg till 4 000 kg och finns i sex (6) utföranden som monteras med samma baskomponenter: mast, drivenhet och plattformsdäck.

Materialhissar

Trygghet i arbetet

Våra hissar är konstruerade, utformade och tillverkade för att ge tillförlitlighet på lång sikt samtidigt som de är mycket stryktåliga även i mycket tuffa arbetsmiljöer!